Packard Bell DVD-DVX350

Packard Bell gjør seg klar til å innta stuene, og vi har tittet på en DVD/DivX-spiller som bør passe selv de trangeste budsjettene.

Publisert
Sist oppdatert

Packard Bell er kanskje mest kjent for sine bærbare og stasjonære PCer, flere av dem har blitt testet av DinSide Data de siste årene. Men i det siste har selskapet, med uutgangspunkt i sitt eget utsagn "datamaskiner var bare begynnelsen", tatt steget inn i stuene for alvor - sist med LCD-TVer og DVD-spillere.

DVD-DVX350 tilhører siste kategori, og føyer seg fint inn i rekkene blant rimelige multimediespillere som nær sagt dukker opp over alt. Ja, for dette er langt mer enn en DVD-spiller, den tar en rekke video- og musikkformater, inkludert populære DivX og Xvid. Den kan også brukes som bildefremviser for digitale bilder i JPEG-format.

Flere tekniske data

Selve spilleren har et rimelig sprekt utseende, den er slank og sølvfarget med sort front. Skuffen sitter i midten, og er også meget tynn - så tynn at den virker litt slapp, rett og slett; den kan bøyes og tøyes i nær sagt alle retninger.

Til høyre for skuffen sitter et helt standard opplyst infopanel, som viser spornummer, tid etc. Til høyre for denne sitter fire knapper for basale funksjoner, avspilling, pause, forrige og neste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.