Packard Bell EasyNote BG45/46

Denne 12-tommeren passer for deg som verken vil eller trenger å dra på mye.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er slett ikke første Packard Bell serverer oss en liten og billig bærbar datamaskin. Våren 2007 ble vi overlevert EasyNote BU45 - en 12-tommer uten de helt spektakulære spesifikasjonene, men til å være en såpass liten maskin var den rasende billig.

I våre øyne hadde EasyNote BU45 kun ett problem, nemlig den korte batterilevetiden. For våre lesere lå derimot problemet i at den så å si var umulig å få tak i - det tok nemlig lang tid før noen få eksemplarer fant veien til en og annen butikk.

Det er derfor betryggende å vite at dagens testmaskin allerede ligger ute i handelen. I praksis er det to modeller det er snakk om: Packard Bell EasyNote BG45 og BG46. Forskjellen på disse to er kosmetisk - BG45 er sort og har metalloverflater rundt tastatur og på lokket. Den adskillig lysere BG46 (aka "Limited Edition") er nokså hvit med grønne kanter, og i stedet for metall i lokket har vi hvit plast. Men også her finner vi børstet aluminium rundt tastaturet.

Spesifikasjoner:

Intel Core 2 Duo T5450 @ 1,66 GHz 12,1" skjerm i bredformat (1280 x 800 piksler) 2 GB DDR2-minne 160 GB harddisk (5400 rpm) Intel GMA X3100 integrert grafikk 802.11 WLAN (a/b/g) 10/100 MB LAN 3 x USB, blåtann Kortleser for SD, MMS, MS/PRO VGA ut, lyd inn/ut Ekstern DVD/CD-brenner Integrert webkamera og mikrofon Windows Vista Home Premium Dimensjoner (B/D/H): 29,6 x 21,2 x 3,9 cm Vekt 1,60 kilo Pris: ca. 8.500,- for BG45, mens BG46 er noen hundrelapper billigere.Som fjorårets modell BU45 er ikke BG45/46 spesielt godt utstyrt. Her finner vi kun det mest nødvendige, men med tanke på hva som er normal bruk for en ultraportabel PC er det heller ikke noe essensielt som mangler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer