Packard Bell Easynote E

Sjelden opplever vi så stor pågang fra dere lesere som etter at vi forhåndsomtalte Easynote E i vår. Nå har vi endelig fått testet den, og den svarte til forventningene på mange områder, men ikke alle.

Packard Bell Easynote E
Publisert
Sist oppdatert

Easynote E er navnet på Packard Bells nye design-PC, myntet på brukere som ønsker at PCen bådeser bra ut, og har et bra utstyrsnivå. Og nettopp utstyrsnivået er det lite å utsette på, selv den rimeligste konfigurasjonen innbefatter for eksempel DVD-brenner, og denne PCen skal i følge de opplysningene vi har fått kunne selges til under 10.000 kroner inkl mva.

Kraftig sak

Utgaven vi har testet er derimot en av de kraftigste, med blant annet meget rask Athlon XP2400+ prosessor (mobilutgave), 480 MB internminne og en romslig 40 GB harddisk. Prisen på denne maskinen er i skrivende stund 13 999,- inkl mva, og den skal allerede være tilgjengelig i landets Expert og Elkjøp-butikker. Den integrerte grafikkløsningen fra S3 er derimot ikke valgt for å tilfredsstille de meste krevende brukerne, noe vi kommer nærmere tilbake til lengre nede i denne artikkelen.

PCen er utstyrt med en stor 15" TFT-skjerm, og oppløsningen er på 1024 x 768 punkter. Skjermen helt grei, og middels lyssterk. Personlig hadde vi ikke hatt noe i mot litt høyere oppløsning.

Tastaturet er stort og romslig, og de fleste tastene har en logisk plassering. Tastaturplaten beveger seg litt mye i kantene, og avgir høyere klikkelyd her enn på midten. Det dra helhetsinntrykket noe ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer