Packard Bell EasyNote R7720

Denne PCen har produsenten valgt å kalle et bærbart underholdningssenter. Her er det i hvert fall lagt vekt på at den visuelle delen skal være best mulig.

Publisert
Sist oppdatert

EasyNote R-serien består i skrivende stund av to modeller, begge har såkalte bredskjermer, og er bygd med tanke på spill, multimedia og annen underholdning. Den største forskjellen på de to modellene er at R7720 har fått en spesialskjerm. Skjermen har speilblank, glassaktig overflate, ikke matt som på vanlige LCD-skjermer. Løsningen skal i følge Packard Bell føre til betydelig bedre bildeskarphet og kontrast i forhold til vanlige LCD-skjermer.

På innsiden

PCen har den nye Pentium M 715-prosessoren (1,5 GHz), 512 MB arbeidsminne og 60 GB harddisk. DVD-brenner for begge formater (ettlags-plater) får du også med, noe som nærmest er blitt standard i denne klassen nå.

Grafikken besørges av den kraftige ATI Mobility Radeon 9600, og den omtalte skjermen er på 15,4" og har en oppløsning på 1280 x 800 punkter. For øvrig har PCen et rimelig høyt utstyrsnivå, og godt med programvare får du også med .

Se detaljert oversikt.

På utsiden

Designmessig er det en PC i tiden, her er det brukt sort og sølvfarget plast, med avrundede kanter. Pekeplaten er formet som en ishockeybane, med eget vertikalt rullefelt til høyre. Plastlokket tåler lette trykk fra baksiden uten at skjermbildet blir forvrengt, men vi ville ikke lagt tunge gjenstander på det, og ville også vært forsiktig med å stappe PCen ned i en trang ransel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer