Packard-Bell EasyNote T

DinSide Data var blant de aller første i Norden som fikk se den nye Centrino-baserte PCen fra Packard-Bell. Maskinen, som bærer navnet EasyNote T, gjorde et godt førsteinntrykk.

Publisert
Sist oppdatert

Intel Centrino er samlebenevnelsen for den nye Pentium M-prosessoren, et nytt Intel-brikkesett og innebygd WLAN-kontroller (trådløst 802.11b-nettverk). De fleste produsentene av bærbare PCer har enten lansert eller kommer til å lansere Centrino- og Pentium M-baserte PCer i nær fremtid. Du kan lese mer om teknologiene i denne artikkelen.

DinSide først igjen

Packard-Bell (NEC) er en av de store produsentene av bærbare PCer. Nå er også de snart klar med en Centrino-basert PC, foreløpig kun kalt EasyNote T, som skal selges gjennom Elkjøp- og Expertkjedene her hjemme - til en pris på rundt 15.000 kroner inkl mva. Den er ventet i butikkene på forsommeren.

Vi fikk ta en titt på et "nesten-ferdig" eksemplar, og har dannet oss et inntrykk av maskinen.

oh-la-la

Designmessig har den allerede rukket å bli en av våre absolutte favoritter, med sine rene og myke linjer. Den er også meget tynn og lett (2,7 cm og 2,4 kg), noe som ofte kjennetegner den nye generasjonen bærbare PCer. Men lav vekt til tross, innpakningen er solid - med lokk i aluminium. Det tåler en trøkk, noe som ofte er en nødvendighet, spesielt dersom du har tenkt å ha med deg PCen "over alt".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer