Packard Bell lanserer EasyNote E3

DVD-brennere begynner nå å blir rimelige, også for bærbare PCer. Det merkes på prislappen til EasyNote E3 fra Packard Bell.

(Klikk på bildet for større utgave)
(Klikk på bildet for større utgave) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

EasyNote E3 har ingenting med den pågående E3-spillmessen i Los Angeles å gjøre; det er derimot navnet på en nye design-PCen fra Packard Bell. Maskinen er i følge selskapet kompakt, har et lekkert design, og vekten oppgis til i underkant av 3 kg. Prosessoren er en mobil utgave av AMD Athlon XP, og maskinen leveres med minst 256 MB minne. Den skal kunne leveres i forskjellige konfigurasjoner, den rimeligste har XP1600+ prosessor, og får en prislapp på 9.995 kroner - mva inkludert.

Og selv den aller billigste maskinen blir utstyrt med en kombinert DVD-leser/DVD-brenner (DVD-RW)/CD-brenner. Den blir også utstyrt med FireWire-port og programvare for videoredigering. Det er første gang vi ser en bærbar PC med DVD-brenner i denne prisklassen.

Design er viktig

Niels Bjørling er sjef i NEC Computers Norden, som selger Packard Bell i Norge.
Niels Bjørling er sjef i NEC Computers Norden, som selger Packard Bell i Norge. Vis mer


- DVD-brennere er nå standard på en rekke modeller. Da kan brukerne enkelt brenne DVD-plater med egne videoer eller lagre langt mer informasjon enn man kunne på en CD, sier skandinaviasjefen i NEC Computers, Niels Bjørling, i en kommentar. - Og skal maskinen først stå framme må den være lekker å se på, så de bærbare design-PCene er nå på full fart inn i norske hjem, fortsetter han.

PCen er utstyrt med en 15" TFT-skjerm, og diskettstasjonen er byttet ut til fordel for en minnekortleser. Denne leser flere formater, deriblant SD/MMC, SmartMedia og MemoryStick. Dette gjør det lettere å overføre filer f. eks fra digitale kamera og MP3-spillere.

Packard Bell lanserer EasyNote E3


For øvrig har EasyNote E3 hele 4 USB 2.0-porter, samt TV-utgang. Med det medfølgende DVD-avspillingsprogrammet kan du dermed vise DVD-filmer på TV.

DinSide Data har allerede bestilt et eksemplar til test.

Her finner du vår store test av bærbare PCer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer