Packard Bell lanserer EasyNote E3

DVD-brennere begynner nå å blir rimelige, også for bærbare PCer. Det merkes på prislappen til EasyNote E3 fra Packard Bell.

(Klikk på bildet for større utgave)
(Klikk på bildet for større utgave) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

EasyNote E3 har ingenting med den pågående E3-spillmessen i Los Angeles å gjøre; det er derimot navnet på en nye design-PCen fra Packard Bell. Maskinen er i følge selskapet kompakt, har et lekkert design, og vekten oppgis til i underkant av 3 kg. Prosessoren er en mobil utgave av AMD Athlon XP, og maskinen leveres med minst 256 MB minne. Den skal kunne leveres i forskjellige konfigurasjoner, den rimeligste har XP1600+ prosessor, og får en prislapp på 9.995 kroner - mva inkludert.

Og selv den aller billigste maskinen blir utstyrt med en kombinert DVD-leser/DVD-brenner (DVD-RW)/CD-brenner. Den blir også utstyrt med FireWire-port og programvare for videoredigering. Det er første gang vi ser en bærbar PC med DVD-brenner i denne prisklassen.

Design er viktig

- DVD-brennere er nå standard på en rekke modeller. Da kan brukerne enkelt brenne DVD-plater med egne videoer eller lagre langt mer informasjon enn man kunne på en CD, sier skandinaviasjefen i NEC Computers, Niels Bjørling, i en kommentar. - Og skal maskinen først stå framme må den være lekker å se på, så de bærbare design-PCene er nå på full fart inn i norske hjem, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer