Packard Bell på hjemmebane

Har du nok apparater i stua? Hvis ikke, vil Packard Bell svært gjerne bidra med flere nye løsninger. Nye produkter er lansert både for underholdning, jobb og spill.

Packard Bell på hjemmebane
Publisert
Sist oppdatert

I Norge er Packard Bell kjent for PCer spesielt tilpasset hjemmebruk. Men dette merkenavnet har en lang forhistorie som produsent av utmerkede radio og TV-apparater i USA. I dag er ringen i ferd med å sluttes, nå lanseres nye apparater som bygger bro mellom hjemmePC og hjemmeunderholdning.

Stasjonære PCer

Det er to modellserier som gjelder: ixtreme og imedia. ixtreme er toppmodellen, mens imedia henvender seg til brukerne som er mer opptatt av pris.

Teknisk innebærer dette at toppmodellen er bygget rundt Athlon 64 eller de mest hårete utgavene av Pentium 4, mens den rimeligere serien er basert på Athlon XP, Celeron eller de mest prisgunstige utgavene av Pentium 4.

Grafikken er også svakere på budsjettmodellen, med bruk av integrert grafikk eller enklere brikker, mens den ekstreme serien satser på kraftigere løsninger fra ATI.

Lagringsenhetene er også større og med kapable på den dyrere serien, med DVD-brennere og store harddisker.

Programvaren er vesentlig mer omfattende enn på de fleste andre merker, og tilbyr løsninger både for hjemmekontor, video, bilder, musikk og spill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer