Packard Bell Studio 1 TB

Den har en enorm kapasitet, og kan kobles rett til TVen for å vise filmer, bilder og spille musikk. Men er den noe tess?

Publisert
Sist oppdatert

For å ta det viktigste først: Packard Bell Studio er en ekstern hardisk. Den kobles til USB-porten, og dukker opp som egen stasjon i Windows Utforsker. Den kommer med diverse programmer til backup-formål, og ellers er det bare å bruke den som hvilken som helst ekstern disk.

Men her er mer

Men det er ikke derfor vi syntes det var interessant å teste denne enheten (det finnes jo ørten slike på markedet). For det første har denne innebygd multimedie-funksjonalitet. Den kan nemlig kobles til TVen din, og ved hjelp av en fjernkontroll kan du spille av mediefiler som ligger på den - både bilder, musikk og video.

For det andre har disken svært høy kapasitet, hele 1000 gigabytes eller én terabyte. Det burde holde til full backup av de aller fleste PCer, og i tillegg kan du få plass til tusenvis av multimediefiler - bare for underholdningens skyld.

Stillegående og pen design

Så langt så bra. La oss se nærmere på den lille boksen. På innsiden sitter en vanlig 3,5 SATA-harddisk fra Western Digital. Vi antar at det er en av de nyeste, for den avgir så lite varme at behovet for kjøling er lite. Det er en liten vifte i kabinettet, men vi måtte legge øret inntil for å høre at den i det hele tatt spant rundt under bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer