Paint Shop Pro 6 utfordrer Photoshop

Paint Shop Pro utfordrer alle sine konkurrenter med versjon 6. Vi har testet den nye versjonen av dette populære programmet, og er imponert over mulighetene det gir til utviklere av avansert webgrafikk og enkle trykksaker.

Publisert

Vi har testet Paint Shop Pro 6 (PSP 6) for to bruksområder: Utvikling av grafikk til bruk enten på webben eller til presentasjoner slik som PowerPoint, samt grafisk produksjon av alt fra utskrift av feriebildene på blekkskriveren til grafisk produksjon for enkle trykksaker.

PSP 6 leveres også med Animation Shop 2 som er et middels avansert program for produksjon av GIF-animasjoner, og som har god integrasjon med PSP 6.

PSP har vært et svært populært program gjennom en årrekke, og har nådd ut til mange brukere ved distribusjon som shareware over BBS og Internett. Ettersom mange profesjonelle webdesignere har begynt i det små, har PSP klart å etablere seg som det foretrukne grafikkprogrammet blant svært mange brukere over hele verden.

Lenge har PSP vært lillebroren til markedets ledende program, 4050">Adobe Photoshop, men med innføringen av lagfunksjoner i versjon 5 og nå enda flere nyttige funksjoner i versjon 6, er det klart at utviklerne av PSP, Jasc Software Inc., tar opp konkurransen.

Seriøs konkurrent til Photoshop!

Jasc har skrudd opp prisen med noen dollar, men programmet koster fortsatt ikke mer enn ca. US$100 (ca. 790) hvis du laster det ned over Internett. Og det er fantastisk rimelig for en så omfattende programpakke. For PSP 6 er nemlig godt nok til å være en knivskarp konkurrent til Adobe Photoshop for svært mange brukere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer