Paint Shop Pro 7

Jasc Software er klar med sjuende versjon av deres populære bildebehandlingsprogram. Du kan nå laste ned programmet, og vi har tatt en titt på det.

Publisert

Paint Shop Pro har lenge vært grafikkprogrammet for brukere med Photoshop-fobi. Jasc Software har alltid vært raske med å utvikle funksjoner som den betydelig tyngre og mer kompliserte Photoshop har, og gjøre dem enklere.

Det er tydelig at utviklerne av Paint Shop Pro har bestemt seg for å satse på mindre erfarne brukere denne gangen. Vi har oppdaget flere nyttige funksjoner som gjør behandlingen av vanlige, innskannede fotografier enklere, og de fungerer svært bra. Her er oversikten over nyheter i denne versjonen:

Forbedret bildebehandling: Flere kraftige verktøy som kontrastutjevning, forbedring av farge og skarphet er nå tatt med. Med noen enkle klikk er det mulig å drastisk forbedre kvaliteten på bildene dine. Bildene blir både klarere og skarpere. Er ikke de automatiske funksjonene nok, kan det meste finjusteres manuelt med funksjoner som Manual Color Correction og Histogram Adjustment.Hvis du har et bilde av dårlig kvalitet, er det mer du kan gjøre enn bare justere farge og kontrast. Verktøy som JPEG Artifact Removal og Moiré Pattern Removal renser bildet for uønskede mønstre eller skader.Clarify-funksjonen forsterker bildet og gjør det skarpere på en mye bedre måte enn vanlig Sharpen-funksjon.Flere nye effekter er blitt tatt med, som for eksempel Aged Newspaper eller Colored Foil.Mange av tegneverktøyene er også blitt forbedret, blant annet vektorgrafikk-fuksjonaliteten.Brukergrensesnittet er blitt enklere og ryddigere.Det er blitt enklere å håndtere og organisere filer og en autosave-funksjon er nå tatt med for å ta vare på data hvis datamaskinen krasjer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer