Panasonic CW-7502-B

Panasonic er i likhet med Technics et av merkenavnene til det japanske Matsushita-konsernet. Med sin rimelige 4X-brenner, gir Panasonic mye for pengene for deg som har en rask CD-ROM-leser fra før.

Publisert

Denne CD-brenneren fra Panasonic er den rimeligste 4X-brenneren vi har testet. Med så lav pris er det ikke lenger noen grunn til å vente på en 2X-brenner. SCSI-grensesnittet trekker riktignok prisen opp en smule hvis du ikke har et SCSI-kort i maskinen fra før. Denne brenneren har en solid og kraftig skuff. Skuffen forenkler betjeningen betydelig i forhold til om den skulle benyttet en caddy-løsning.

Panasonic støtter "Disc-at-once", men vi hadde store problemer med å få vårt eksemplar til å rippe en musikk-CD. Ved å koble til en 887" target="_top">Plextor CD-brenner istedenfor så alt til å fungere, så det burde ikke være noe problem med PC-oppsett eller programvaren for øvrig.

Distributøren forteller oss at de har klart å få samme modell til å rippe i en annen sammenheng. Brenneren har dog ingen problemer med å brenne en musikk-CD og med bare 8X-lesing vil det være naturlig at du benytter en vanlig CD-ROM-leser i tillegg. Denne kan evt. benyttes til rippingen.

Panasonic leveres med Adaptec Easy CD Creator, som er et godt program med de mulighetene du trenger for enkel produksjon av CD. Alt i alt er det eneste vi egentlig savner, støtte for CD-RW. Som en rimelig CD-brenner er Panasonic et godt valg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer