Panasonic CW-7502-B

Panasonic er i likhet med Technics et av merkenavnene til det japanske Matsushita-konsernet. Med sin rimelige 4X-brenner, gir Panasonic mye for pengene for deg som har en rask CD-ROM-leser fra før.

Publisert

Denne CD-brenneren fra Panasonic er den rimeligste 4X-brenneren vi har testet. Med så lav pris er det ikke lenger noen grunn til å vente på en 2X-brenner. SCSI-grensesnittet trekker riktignok prisen opp en smule hvis du ikke har et SCSI-kort i maskinen fra før. Denne brenneren har en solid og kraftig skuff. Skuffen forenkler betjeningen betydelig i forhold til om den skulle benyttet en caddy-løsning.

Panasonic støtter "Disc-at-once", men vi hadde store problemer med å få vårt eksemplar til å rippe en musikk-CD. Ved å koble til en 887" target="_top">Plextor CD-brenner istedenfor så alt til å fungere, så det burde ikke være noe problem med PC-oppsett eller programvaren for øvrig.

Distributøren forteller oss at de har klart å få samme modell til å rippe i en annen sammenheng. Brenneren har dog ingen problemer med å brenne en musikk-CD og med bare 8X-lesing vil det være naturlig at du benytter en vanlig CD-ROM-leser i tillegg. Denne kan evt. benyttes til rippingen.

Panasonic leveres med Adaptec Easy CD Creator, som er et godt program med de mulighetene du trenger for enkel produksjon av CD. Alt i alt er det eneste vi egentlig savner, støtte for CD-RW. Som en rimelig CD-brenner er Panasonic et godt valg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.