Panasonic CW-7582-B

Panasonic er i likhet med Technics et av merkenavnene til det japanske Matsushita-konsernet. Denne EIDE-brenneren er den rimeligste løsningen vi har testet som kan brenne CD-R-plater med 4X.

Publisert

I likhet med 1167">Panasonic CW-7502-B med SCSI-grensenitt, er denne brenneren svært rimelig. Den brenner CD-R-plater på en enkel og grei måte uten noe ekstra.

Sterk på det grunnleggende

Brenneren er sterk på basisfunksjonen til en CD-brenner og utfører den prosessen på den enkleste og rimeligste måten for brukeren. Hvem gidder lenger å vente på en 2X-brenner?

Panasonic benytter en solid og enkel skuff til platene. Det gjør det enkelt å bytte plate og du slipper å surre med en CD-caddy.

Ytelse som forventet

Alle 4X-brennere brenner vår test-CD på 20 minutter. Bare få sekunder skiller den raskeste fra den tregeste - hastighetsforskjeller som er helt uvesentlige.

Brenneren er utstyrt med en hurtigbuffer på 1 MB. Selv om andre brennere har det dobbelte, er 1 MB tilstrekkelig for de fleste formål. Siden brenneren har EIDE-grensesnitt (til forskjell fra SCSI), anbefaler vi deg uansett å la den være i fred under brenningen.

Som CD-ROM-leser skiller Panasonic seg lite fra andre 8X-lesere. 8X er ikke lenger noe å skryte av, og de fleste vil vel benytte denne brenneren sammen med en rimelig - og raskere - CD-ROM-leser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer