Panasonic GS33

Oppsiktsvekkende lite og kompakt, er dette DV-kameraet testens mest attraktive utseendemessig. I tillegg leverer det svært godt bilde, det er bare synd det koster såpass mye.

Publisert

Vi ble overrasket med en gang vi åpnet esken og tok ut dette kameraet: Det er nemlig det minste og letteste i testen vår, og har en svært hendig utforming. Kameraet veier kun 411 gram med batteri og kassett, og har et fint og stilig utseende.

Som de aller fleste videokameraer har også dette logisk plasserte betjeningsknapper – på høyresiden skrur vi kameraet av og på, bytter mellom opptaks- og avspillingsmodus, velger mellom automatisk og manuell fokus, styrer zoomen og tar stillbilder.

Resten av betjeningen foregår via knapper under LCD-skjermen. Der er det knapper som kontrollerer avspillingen av opptak, menysystemet, samt aktiverer nattmodus, makromodus og soft skin-modus. Vi liker at mange av disse funksjonene har egne, dedikerte knapper, noe som gjør det lettere for brukeren å skru dem på.

Tilkoblingene er plassert foran og på siden, og inkluderer USB 2.0, S-Video ut, DV inn og ut, samt mikrofoninngang.

Lekkert bilde

Vi er faktisk svært fornøyd med videokvaliteten på dette kameraet. Ved utendørs filming ble fargene godt gjengitt, og vi synes at bildet som GS33 leverer er blant de beste i denne testen. I tillegg er vi svært fornøyd med at støynivået fra drivverket er meget lavt, så innendørs filming blir langt mer fornøyelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer