Panasonic klare med super-nettbrett

Men prisen blir litt høyere enn for en iPad ...

Panasonic er straks klare for markedet med et nettbrett på 20 tommer med en skarphet som overgår det aller meste.  Foto: Per Ervland
Panasonic er straks klare for markedet med et nettbrett på 20 tommer med en skarphet som overgår det aller meste. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første gangen vi stiftet bekjentskap med Toughpad 4K UT-MB5 var under årets CES-messe i Las Vegas i januar. Den gang var produktet på prototypestadiet, nå er det straks klart for markedet.

Under årets IFA-messe i Berlin fikk DinSide stifte nærmere bekjentskap med brettet over alle brett.

Vi snakker her om et nettbrett med 20 tommer skjerm, med vekt på 2,35 kilo og tykkelse på beskjedne 12,5 millimeter. "Toughpad"-navnet har brettet fått fordi det skal tåle fall fra 76 centimeter mens det er i bruk, riktig nok hvis det lander på "ryggen". Vi snakker også om en svært høy pris.

Første 4K-brett

Det er imidlertid skjermoppløsningen som er det mest oppsiktsvekkende her (foruten prisen), for UT-MB5 har nemlig en 4K-skjerm. 4K betyr en oppløsning som er omtrent fire ganger høyere enn full HD, i dette tilfellet 3840 x 2560 piksler (15:10 bredde/høydeforhold).

Brettet er myntet på profesjonelt bruk i media, salg og markedsføring, skriver Panasonic i en pressemelding. Her kan man nemlig vise store bilder, A3-tegninger, brosjyrer og multimedia uten å gå glipp av detaljene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer