Panasonic lanserer nye kameraer

Tre små og ett stort - her er detaljene om Panasonics kameranyheter.

Panasonic lanserer nye kameraer
Publisert
Sist oppdatert

(Lisboa/DinSide) Panasonic lanserer i dag 4 nye Lumix-kameraer, deriblant DMC-ZX1; det første kameraet i en ny serie på kompaktmarkedet. DinSide var til stede ved lanseringen i Lisboa tidligere denne måneden for å prøve ut de nye kameraene, og spesielt godt likte vi nettopp nevnte modell, som kan by på 8x optisk zoom med svært god vidvinkel (tilsvarende 25mm) i et kompakt ytre.

I tillegg får Panasonics ultrazoom-serie et nytt medlem, DMC-FZ38, og i samme åndedrag lanseres det to andre lommekameraer: DMC-FP8 (med optikken inne i kamerahuset) og DMC-FX60.

Nytt denne «sesongen» er at selskapets allerede anerkjente Mega O.I.S.-bildestabiliseringssystem er blitt oppgradert til å stabilisere enda et trinn mer effektivt med tanke på lavfrekvente ustøheter; altså de som forårsakes av pust, hjerteslag etc. Den nye teknologien har fått kodenavnet Power O.I.S. og blir etter all sannsynlighet å finne på Panasonics kameraer fremover.

Videre har alle de nye kameraene fått muligheten til å filme i HD-oppløsning – 720p, 30 bilder pr sekund. Sensoren er også de samme i alle de nye kameraene (12Mp), og prosesseringen skjer med Venus V-motoren (Venus HD på FZ38), som ble lansert tidligere i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer