Panasonic slipper enda flere kameraer

TZ7 har fått sin erstatter - med GPS.

Panasonic Lumix DMC-TZ10 har GPS, filmer i HD og 12x optisk zoom.
Panasonic Lumix DMC-TZ10 har GPS, filmer i HD og 12x optisk zoom. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For bare et par uker siden, var Panasonic en av flere produsenter som lanserte nye kameraer. Nå byr de igjen opp til dans, og to av deres mer populære kompaktkameramodeller blir erstattet med nye.

ZX1 ble vår lille favoritt i trippeltesten av små kameraer med stor zoom, og Panasonic lanserer nå en oppfølger i ZX3. Det er ikke veldig mye informasjon om det nye kameraet, utover at oppløsningen er økt til 14Mp og at videodelen skal være forbedret fra sist. I tillegg oppgis vidvinkelen til 25mm (samme som sist), 8x optisk zoom (samme som sist), men også en 10x "intelligent zoom". Vi er spente på om dette er noe nytt, eller om det bare er digital zoom-begrepet pakket inn på en annen måte.

I følge Panasonic vil de nye modellene som er nevnt i denne artikkelen ha såkalt intelligent resolution som skal gi bedre bildekvalitet både på bilder og video.

For å sitere pressemeldingen:Intelligent Resolution-teknologien identifiserer tre områder automatisk: konturer, detaljerte strukturområder og myke graderinger. Konturer forsterkes for å gi skarpere kanter, mens strukturområdet fremheves for å gi finere detaljer. For å skape jevnere overganger i graderinger er et system for støyreduksjon tatt i bruk i prosessoren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.