Pandora

Dette er nerdenes våte drøm.

LITEN: Pandora kan mye, men tar liten plass. Man kan ikke annet enn å bli imponert over alt de har klart å presse inn i en liten boks.  Foto: Per Ervland
LITEN: Pandora kan mye, men tar liten plass. Man kan ikke annet enn å bli imponert over alt de har klart å presse inn i en liten boks. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden jeg bestilte min Pandora har jeg fått én nevø, enda en gravid søster, fått og mistet ett stykk samboer, byttet jobb og vært i to bryllup og én begravelse.

Dingsen ble bestilt 1. oktober 2008. Men den skulle ikke dukke opp før 30. april 2011.

Grunnen? Tja. En vulkan og et par jordskjelv, blant annet.

Innholdsfortegnelse:100 prosent hjemmebryggetUnik liten boksFullverdig mikro-PCProgrammer for altQuake og PengupopMario og Monkey IslandPå kant med lovenVerdt å vente påHistorien om Pandora er nemlig historien om Murphys lov: Alt som kan gå galt, vil gå galt.

Og gjerne på verst tenkelige tidspunkt.

100 prosent hjemmebrygget

Pandora er kjærlighetsbarnet til übernerdene "Craig", "Fatih" og "EvilDragon". Dette er 100 prosent hjemmebrygget moro ned til hver minste detalj, uten store selskaper i ryggen.

De tre elsket håndholdte Linux-dingser med emulatorer og enkle programmer, som for eksempel GP2X. Men disse dingsene kommer ofte fra gjerrige selskaper i Asia, som holder tilbake på de virkelig imponerende funksjonene.

Sammen med sine nettvenner drodlet de derfor frem Pandora: En håndholdt lommedata med spillkontroller, åpenhet rundt både kode og design, fete spesifikasjoner og kort sagt alt en nerd måtte drømme om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer