Panserkrig på russiske sletter

DinSide har fått tak i en betaversjon av krigsspillet Microsoft Close Combat III, The Russian Front, og vi gleder oss virkelig til fullversjonen slippes i Januar neste år. Vil du vite hvorfor, les videre.

Publisert

Det er ikke mange som har sett hvordan oppfølgeren til årets beste strategispill kommer til å bli, men DinSide har vært så heldige å få en sniktitt på noe som sannsynligvis blir det beste militære strategispillet i 1999. Close Combat III er gjennomført, og kraftig forbedret i forhold til forgjengeren – med nye tropper, funksjoner, grafikk, scenarioer, campaigns og mye mye mere.

Krig og elendighet

For å få en følelse av hva Close Combat dreier seg om, bør du se Spielberg-filmen ”Redd Menig Ryan”. Her er det er snakk om slåssing mann mot mann, hvor hver meter teller, og i Close Combat 3 blir du sendt til den beryktede russiske front. Her vil du delta i panserkrig på åpne sletter, storming av bunkere, jakt på snikskyttere i klokketårn og sniking i snødekte landskap.

Jeg regner meg som en veteran i Close Combat 2, og jeg satt igjen med tårer i øynene etter å ha spilt meg igjennom de første scenarioene av CC3. Dette er bra, dette er meget bra. Dette er faktisk det beste datakrigspillet jeg noensinne har spilt .

Hva er nytt

Frem til nyttår vil Close Combat 3 gjennomgå ytterligere betatesting, men allerede nå er flere nye funksjoner klare. Blant annet introduksjonen av nye enheter. Du kan velge mellom enda flere type tanks, soldater, motoriserte kjøretøy og til og med kjøpe offiserer for å bedre moralen til troppene dine. Det er også mulig å legge miner, kjøpe kamuflasjeuniformer, eller rekruttere vernepliktige. I tillegg er det også flere forbedringer i selve spillkartet. Dette er nå tre ganger større enn tidligere, og tar hensyn til høyde og elevasjon. Kartet introduserer også flere nye bygninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.