Panzer Dragoon Orta

Klar for litt heftig skyting? Segas meget underholdende actionspill er nå i butikkene, og vi anbefaler det på det varmeste.

Publisert
Sist oppdatert

Det er for tiden populært å oppdatere klassiske spillserier med dagens teknologi og spillbarhet. Metroid Prime på GameCube er et eksempel på dette, og viser hvor vellykket en slik evolusjon kan være. Panzer Dragoon er et annet kjent navn som nå oppdateres, selv om forskjellen er ikke så dramatisk som fra gamle Metroid til dagens mesterverk.

Panzer Dragoon-spillene dukket opprinnelig opp på Sega Saturn – to av dem var actionspill, og Panzer Dragoon Saga var et rollespill. Panzer Dragoon Orta på XBox tar oss tilbake til action-røttene. Spillet er en såkalt ”rail shooter”, og det betyr at det hele foregår langs forhåndsdefinerte ruter, med kun begrenset kontroll over bevegelsene. Vi vet at det høres egentlig ganske kjedelig ut, men tro oss – Orta er et av årets hittil heftigste opplevelser, på skinner eller ikke.

Med plott også

Faktisk så er det en helt kurant bakgrunnshistorie som utvikler seg i bakgrunnen. Vi blir oppdatert via flotte filmklipp mellom oppdragene, men det vi egentlig vil er selvsagt ut og skyte.

Panzer Dragoon Orta handler om en tenåringsjente ved navn Orta, som blir befridd fra et fengsel av en enorm drage. Hun rømmer fra det onde imperiet som holdt henne fanget, og oppdager etter hvert, til sin store overraskelse, at det også finnes snille mennesker i den ganske så forskrudde verden hun lever i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer