Paragon Backup & Recovery 2010 Free Edition

Redder PC-en din fra total-havari.

Paragon Backup & Recovery 2010 Free Edition
Publisert
Sist oppdatert

Joda, vi vet at vi har brukt tittelen "Årets viktigste dataprogram" også tidligere. Det var i 2008, og den gang gjaldt det programmet Paragon Drive Backup. Nå skriver vi november 2009, en ny versjon av programmet har nettopp blitt sluppet, og vi blir nesten blåst av banen hva angår funksjonalitet.

Vi snakker her om det som i Windows 7 omtales som Systemavbildning, altså en komplett sikkerhetskopi av alt innholdet på en harddisk eller partisjon. Poenget med slike løsninger er at man skal kunne gjenopprette hele PC-en på minutter - for eksempel etter et alvorlig virusangrep, uheldige formateringer, eller ganske enkelt når du skal bytte ut den gamle harddisken med en ny og større.

Hvis du leser DinSide Data jevnlig, husker du sikkert at vi for kort tid siden gikk gjennom prosessen i Windows 7 steg for steg i denne artikkelen.

Bedre løsning, også for eldre Windows-versjoner

Men Paragon Backup & Recovery 2010 Free Edition kan så mye mer enn Systemavbildningen i Windows 7. For her kan du lage så mange systemavbildninger og revisjoner du bare ønsker, og dersom du vil rulle tilbake dataene behøver du ikke å finne fram noen gjenopprettings-CD, du bare velger "Restore" i programmet, starter maskinen på nytt (med systemavbildningen tilgjengelig), og så fikser programmet resten selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer