Paris-Dakar Rally

Det er ikke vanskelig å skjønne hva dette spillet dreier seg om. Her snakker vi om en offisiell, elektronisk utgave av dette berømte rallyet. Men er det like gjørmete som i virkeligheten?

Dette er ekte Paris-Dakar Rally
Dette er ekte Paris-Dakar Rally Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paris-Dakar-rallyet er kjent som et av de aller tøffeste løpene i verden, og tar førerne fra Frankrike til byen Dakar i Senegal, gjennom enorme ørkenlandskaper og massevis av gjørme. Nå har også vi vanlige dødelige fått sjansen til å delta i løpet, selv om dette kun skjer gjennom en dataskjerm.

Paris-Dakar Rally er et offisielt lisensert spill, og gir derfor en realistisk fremstilling av kjøretøyene som brukes i rallyet – og ikke minst de vanskelige landskapene. Realismen er likevel begrenset – du får aldri noen stor mulighet til å justere egenskapene til bilene, med noen unntak. Spillet har følgelig et temmelig arcade-preg, og det går fort å sette seg inn i det og begynne å kjøre. Vi hadde likt å se et modus for de mer seriøse kjørerne som ønsker seg en større grad av realisme.

Hold deg til veien!

På begynnelsen av spillet får du velge mellom to kjøremoduser – Campaign Mode, som rett og slett er hele racet, og tar deg gjennom alle etappene i rekkefølge, og Arcade Mode som gir deg mer frihet til å velge biler og etapper. Time Attack Mode er også tilgjengelig, og lar deg kjøre mot klokka for å slå rekordene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer