Partition Magic 6

Det kan fort floke seg til i filene dine på harddisken din. En Windows-krasj i ny og ne er heller ikke beste medisin. Litt kjennskap til partisjonering og verktøy hjelper deg til å unngå nettopp det. Vi har testet Partition Magic 6, og her får du våre tips!

Publisert

Tenk deg at du bare har én skuff på kontoret, der du legger alle dokumentene dine. Hver gang du får bruk for et dokument, må du bla deg gjennom hele bunken. Hvis du mister nøkkelen til skuffen, så har du heldigvis ikke mistet dokumentene; du kan enten bryte skuffen opp eller få hjelp til å åpne den.

Faktisk er det mange som arbeider slik i den elektroniske hverdagen. Dokumenter og programmer lagres på harddisken, uten mål og mening, som om harddisken var én skuff. I motsetning til skrivebordsskuffen, kan det gå langt verre når informasjonen på harddisken blir slettet, og da kan det bli dyrt å ”åpne skuffen” igjen.

Mange er flinke til å lagre dokumentene sine i filmapper. Dette hjelper selvsagt når du skal hente frem dokumentene igjen, men i praksis fungerer filmapper bare som skilleark mellom dokumenter i samme skuff – dokumentene er ikke fysisk atskilt.

Trygg løsning

Det opptimale harddiskverktøyet Partition Magic fra Powerquest er ute i ny, brukervennlig versjon. Programmet er blitt nesten uunnværlig for alle som liker å ha kontroll over partisjoner, filsystemer, og ikke minst – kjøre flere operativsystemer på samme PC.Partition Magic 6 hjelper deg med å dele harddisken din opp i flere partisjoner, eller skuffer om du vil, ved hjelp av et lettfattelig, grafisk grensesnitt. På den måten kan du fysisk skille filene dine, og sortere dem på en tryggere måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer