Partners in Time

SPILLTEST: Nintendo DS befester sin posisjon med nok et solid spill med Mario i hovedrollen. Denne gangen er det rollespillelskerne som får sitt.

Publisert
Sist oppdatert

Ting ser virkelig lyst ut for den lille toskjermsmaskinen fra Nintendo. Unike og interessante titler som Nintendogs, Advance Wars DS og Mario Kart DS har gitt oss mye glede, men vår nye favoritt er et snodig og spesielt rollespill om Mario og Luigi.

Spillet er en god blanding av Nintendo-klassikere som Superstar Saga, Paper Mario og Zelda: Four Swords, og balanserer hårfint mellom rollespillenes dybde og plattformspillenes refleksbaserte kontroll. Du tvinges ikke til å måtte begrave deg i statistikker og bruke en halvtime på å sette sammen riktig utstyr før hver bosskamp, men rollespillelementet er godt nok gjennomarbeidet til at selv de mer garvede entusiastene blant oss bør raskt falle for Partners in Time.

Historien er, som i så mange andre Mario & Luigi-spill, skjøvet til bakgrunnen. Vi må redde prinsesse Peach, som er blitt kidnappet – mer sofistikert enn det er det ikke. Det som fenger er den unike spillmekanikken og den nydelige, sjarmerende verden spillet foregår i.Som navnet tilsier, er det en del tidsreising med i bildet. Dette fører til at radarparet Mario & Luigi treffer på mye yngre utgaver av seg selv, og resultatet er at alle fire er kontrollerbare karakterer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer