Påskemoro!

Har du fått nok av gule kyllinger og påskeegg? Hold ut litt til.

Publisert
Sist oppdatert

For mange er påsken en kjærkommen tid med gul brus, egg dekket med maling, kvikklunsj ute i naturen og lam. Andre velger å sitte sammen med 5000 overdrevent datainteresserte ungdommer i fem dager, med cola, techno og dataspill. Enkelte tar skrittet helt ut og går for en litt mer uglesett feiring av påsken. Hver sin smak.

Tradisjonen med påskeharen skal i følge Wikipedia ha opphav i Tyskland rundt 1680. Den Amerikanske versjonen som vi kjenner best, går ut på at en kanin gjemmer egg rundt om kring i hagen som barna kan finne og kose seg med. En koselig tradisjon, men folkene som lagde dette kostymet burde kanskje hoppe tilbake til tegnebrettet igjen.

Har du sendt en påskehilsen til en du er glad i? Forhåpentligvis er den ikke å finne i denne samlingen av "uheldige" påskekort.

Mange søte kaniner pryder kortene. Ungene maser. En kanin er vel ikke så mye pes? Kanskje det kunne vært en ide å skaffe seg en? Tenk deg om to ganger.

Det gjorde i hvertfall fyren bak nettstedet SaveToby.com - I 2005 la han ut bilder av kaninen "Toby" som poserte i ulikte gryter og stekepanner. Konseptet var at hvis ikke eieren mottok nok donasjoner, ville lille Toby bli spist. Og jammen fungerte det, nettsiden Bored.com kjøpte Toby for en uspesifisert sum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer