«The Witness» til PC og Mac

Påskens tøffeste hjernetrim er gratis akkurat nå

Er du glad i hjernetrim, vil du muligens elske «The Witness». Nå kan du få det gratis, frem til skjærtorsdag

NØTTEKNEKKER: The Witness har fått mange strålende kritikker rundtom og tilbyr hjernetrim helt utenom det vanlige.
NØTTEKNEKKER: The Witness har fått mange strålende kritikker rundtom og tilbyr hjernetrim helt utenom det vanlige. Vis mer
Publisert

Til manges irritasjon har Epic Games valgt å ta opp kampen med Steam om å distribuere spill for PC og Mac, der sistnevnte har dominert i en årrekke.

Særlig er det ordningen om at Epic bare tar 12 prosent av inntektene dersom de får ha spillet eksklusivt som irriterer dem som i en årrekke har samlet alle sine spillkjøp hos Steam. De siste månedene har det vært flere eksempler på spill som ikke har vært mulig å kjøpe på Steam, men har vært eksklusive hos Epic.

Ett av lokkemidlene for å få folk til å bruke spillbutikken, er at Epic Games har lovet å tilby et nytt, gratis spill hver 14. dag.

The Witness

Denne runden gjelder det spillet The Witness fra 2016, som har høstet svært gode kritikker rundtom, og som vi også har kost oss med selv. Spillet er laget av Jonathan Blow, som stod bak mesterverket Braid for noen år siden.

Spillet finner sted på en tilsynelatende øde øy, og hovedingrediensen er gåteløsning og logisk tenking. Eller mer nøyaktig: labyrinter.

The Witness har over 500 av dem, og det er nesten ikke måte på hvor hardt du må kjøre hjernecellene etter hvert for å løse dem, med dertil økende stolthetsfølelse når du endelig skjønner tegninga og får det til. Dette er muligens påskens tøffeste hjernetrim – og den er gratis akkurat nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer