PC dash:Hendig tastaturhjelper for spillere

Tastaturet blir neppe borte i første omgang, og nå har Saitek kommet med en assistent: "PC dash" ser ut til å være spillentusiastens drøm ved første øyekast, men har mye å tilby andre brukere også.

PC dash fra Saitek
PC dash fra Saitek Vis mer
Publisert

Saitek markedsfører PC dash med slagordet "Spill spillet – ikke tastaturet". De er helt klart inne på noe vesentlig når det gjelder å lære spill. Det er fort snakk om å bruke mange tastkombinasjoner i tillegg til en joystick eller gamepad. PC dash er er et tilleggstastatur som enkelt kan omprogrammeres og som kobles opp sammen med det vanlige tastaturet. Siden du bare plugger den inn mellom tastaturet og PCen, er installasjonen veldig enkel. Du trenger heller ikke å installere noe programvare for å bruke den.

PC dash bruker enkel teknologi: Til mange spill og andre programmer finnes det allerede overleggsark med grafikk som viser hvilke taster som kan brukes. På baksiden av arket er det strekkoder som PC dash leser for å programmere tastene.

Strekkodene inneholder koder som forteller PC dash hva de forskjellige knappene skal gjøre. Kommandoene som kan legges inn er fullt mulig å utføre uten PC dash, men da må du huske alle de forskjellige hurtigtastene. Med muligheten for å legge alle knappene i et grafisk design, blir mange spill enklere og mer intuitive. PC dash er rett og slett en nyttig forenkling av hurtigtastene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.