PC forkledd som iMac

På PCExpo i New York blir det vist fram en maskin som ligner til forveksling på iMac. Men den heter E-Power, og det er helt andre ting som skjuler seg under det fancy skallet.

PC forkledd som iMac
Publisert

Omringet av sure Mac-fans og nysgjerrige PC-folk står den nye E-Power-maskinen fra FuturePower og sprer både irritasjon og glede på PCExpo-messen. Representanter fra Apple rasler med sablene og advokatkorpset er under oppmarsj. PC-folkene er begeistret over at også de kan få anledning til å kjøpe en maskin med et moderne design. Selv om innmaten ikke byr på noe nytt.

Oppfinnsomt?

Det er mange av oss som gjerne ser at det kommer alternativer til de kjedelige beige PC-boksene. Men det er ikke bare utseendet vi vil forandre, vil stiller også andre krav, som ikke lar seg realisere uten videre.

Både Intel og Microsoft har lenge arbeidet med nye spesifikasjoner som gjør PCen både mer elegant og mer brukervennlig i nye sammenhenger. Det er fremdeles et stort antall potensielle brukere, særlig i privatmarkedet, som kvier seg for å få en stygg og kranglete maskin, som PCen jo ofte er, inn i hjemmet.

Vi ønsker oss en PC som har et tiltalende utseende, som ikke suser og bråker, og som du kan slå på og begynne å bruke uten å vente i mange minutter før den har bygget opp sitt korthus av et operativsystem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.