PC-høyttalere til hjemmekino?

Hjemmekino er et vidt begrep, som spenner fra eget rom med lerret, projektor og hundrevis av watt, til mer normale stueforhold. Vi har testet Creatives største THX anlegg som stueanlegg, sammen med dekoderen DDTS-100

PC-høyttalere til hjemmekino?
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes et stort utvalg av rimelige 5.1 surround-anlegg beregner på hjemmekino, men vi var interessert i å høre hvordan GigaWorks S750, det største 7.1 høyttaleranlegget fra Creative, fungerte i stua sammen med DVD-spilleren.

For å gjøre dette mulig brukte vi dekoderen DDTS-100, som lar deg koble til mange forskjellige analoge og digitale signalkilder.

Selve høyttaleranlegget har vi testet tidligere, og fant ut at det låter mindre anstrengt, luftigere og ikke på langt nær så gneldrete som de mindre surroundanleggene til PC-bruk. Du kan lese hele testen i denne artikkelen.

Oppkobling

Det er mange høyttalere og mye kabler, som tar tid å pakke ut og koble opp. Senterhøyttaleren var lett å plassere oppå TV-apparatet, og fronthøyttalerne på sidene, på benkene.

Vi brukte to gulvstativer til sidehøyttalerne, og skrudde fast bakhøyttalerne i en takbjelke over sofagruppen. Den største utfordringen er å legge ledningene slik at de ikke er i veien og minst mulig synlige. Vår kabel-stiftemaskin er god å ha til slike prosjekter...

Sub'en ble plassert i kroken mellom sofaen og stereo-benken, der er den ute av syne, men høres godt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer