PC-tilbud med LCD-skjermer

DinSide Data ønsker å bidra aktivt til at CRT-skjermer går over i historiebøkene. Neste onsdag presenterer vi en ny sammenligning av PC-tilbud, hvor samtlige leveres med LCD-skjerm.

(illustrasjon)
(illustrasjon) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Datas månedlige sammenligning av PC-tilbud styrer en stor del av aktiviteten på det norske PC-markedet. Serien er blant annet blitt omtalt som den mest innflytelsesrike i norsk fagpresses historie, og leverandørene melder om ekstrem pågang fra kjøpere når nye oversikter publiseres.

Billig-PC

Serien så dagens lys allerede i 1999, den gang som en enkel oversikt over "billig-PCer" (under 10.000 kroner) - ganske enkelt fra reklameannonser i aviser og flyveblader. Her var det tilbudene fra de store fysiske kjedene Elkjøp, Tybring-Gjedde, Expert osv som ble målt og veid.

Siden begynte DinSide å henvende seg til de store nettbutikkene, og bad dem spesialsy PC-pakker til 10.000 kroner. Den oppmerksomheten serien etter hvert har fått, har ført til at nettbutikkene har presset marginene til det ytterste for å levere det beste tilbudet. Du fikk etter hvert så mye for 10.000 kroner at serien for lengst ble omdøpt til "De beste PC-tilbudene".

Med LCD, CRT eller uten skjerm

Hva mener du?

Blir oversikten mer interessant når PC-tilbudene inkluderer LCD-skjerm? (Avsluttet)
Ja, absolutt(87%) 802
Nei(12%) 106
Jeg sier min mening i diskusjonen nederst i artikkelen(1%) 9
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


I det siste har vi fått mange henvendelser fra lesere som ønsker at PC-tilbudene skal inkludere LCD-skjerm, ikke tradisjonelle CRT-skjermer. Vi mener også at tiden er moden for denne endringen nå, og derfor har vi bedt butikkene å sette sammmen PC-pakker med LCD-skjerm til 10.000 kroner i mars-oversikten. I tillegg vil pris med 19" CRT-skjerm og pris uten skjerm oppgis på hvert tilbud.

Vi har også innført et nytt felt for forventet fraktkostnader, slik at det blir enklere å danne seg et inntrykk av hva du egentlig må betale.

Vi arbeider for øyeblikket med mars-oversikten, som for øvrig blir historiens mest omfattende, og denne forventer vi å kunne presentere onsdag om en uke, altså 17. mars.

"De beste PC-tilbudene i februar" gjelder PCer med CRT-skjerm til 8.000 kroner, og kan fortsatt leses på denne siden. Mange av tilbudene er fortsatt tilgjengelige i nettbutikkene.

[Ugjyldig objekt (debatt)]Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer