PC-tilbud med LCD-skjermer

DinSide Data ønsker å bidra aktivt til at CRT-skjermer går over i historiebøkene. Neste onsdag presenterer vi en ny sammenligning av PC-tilbud, hvor samtlige leveres med LCD-skjerm.

(illustrasjon)
(illustrasjon) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Datas månedlige sammenligning av PC-tilbud styrer en stor del av aktiviteten på det norske PC-markedet. Serien er blant annet blitt omtalt som den mest innflytelsesrike i norsk fagpresses historie, og leverandørene melder om ekstrem pågang fra kjøpere når nye oversikter publiseres.

Billig-PC

Serien så dagens lys allerede i 1999, den gang som en enkel oversikt over "billig-PCer" (under 10.000 kroner) - ganske enkelt fra reklameannonser i aviser og flyveblader. Her var det tilbudene fra de store fysiske kjedene Elkjøp, Tybring-Gjedde, Expert osv som ble målt og veid.

Siden begynte DinSide å henvende seg til de store nettbutikkene, og bad dem spesialsy PC-pakker til 10.000 kroner. Den oppmerksomheten serien etter hvert har fått, har ført til at nettbutikkene har presset marginene til det ytterste for å levere det beste tilbudet. Du fikk etter hvert så mye for 10.000 kroner at serien for lengst ble omdøpt til "De beste PC-tilbudene".

Med LCD, CRT eller uten skjerm

I det siste har vi fått mange henvendelser fra lesere som ønsker at PC-tilbudene skal inkludere LCD-skjerm, ikke tradisjonelle CRT-skjermer. Vi mener også at tiden er moden for denne endringen nå, og derfor har vi bedt butikkene å sette sammmen PC-pakker med LCD-skjerm til 10.000 kroner i mars-oversikten. I tillegg vil pris med 19" CRT-skjerm og pris uten skjerm oppgis på hvert tilbud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer