PC-tilbudene i januar på testbenken

Vi har nå tatt for oss de utvalgte PCene fra januar-oversikten, og sjekket dem grundig. Her er vår rapport.

Publisert
Sist oppdatert

Så har de tre gjenværende PCene i januar-vurderingen vært på testbenken. Holder vår vurdering av spesifikasjonene på PCene mål? Er PCene bedre enn forrige gang, får man mer for pengene i januar 2005 sammenlignet med november 2004?

Ikke store forandringer

Det er helt tydelig at det ikke har skjedd noen dramatiske forandringer siden forrige testrunde, annet enn at prisen er tusenlappen lavere. Forrige gang hadde vi et inntrykk av at de forskjellige leverandørene enten la mest vekt på spillegenskapene eller på kapasitet/annen ytelse.

Denne gangen er ikke dette like tydelig, de tre maskinene har svært lik profil sett fra et brukersynspunkt.

Som vanlig er alle utstyrt med AMD Athlon 64 prosessor, og både Mamoz og MPX har valgt nye hovedkort med 939-sokkel og PCI express kortplasser.

Hastigheten, eller rettere sagt indeksen, på prosessoren er enten 3000+ eller 3200+. Her er det interessant å registrere at MPX og Komplett har henholdsvis 3000+ prosessor og 1024 MB minne og 3200+ prosessor og 512 MB minne, mens Mamoz har både 3200+ prosessor og 1024 MB minne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.