PCEksperten 2004-01

PCEksperten er et nytt bekjentskap i oversikten vår, og har utmerket seg med flere gode tilbud i de lavere prisklassene. Hva kan de by på til 8.000 kroner?

Publisert

PCEksperten skiller seg ut fra de fleste andre i oversikten på flere områder. Først og fremst på valg av produsenter av maskinvare. Men PCEksperten er samtidig eneste leverandør som har puttet en SerialATA-harddisk i PCen, og den er i tillegg meget rask.

Dessuten får du både 19" skjerm, 512 MB minne og en DVD-brenner som tar både + og - formatene. PCen byr for øvrig på gode utbyggingsmuligheter, RAID-støtte, og tar også de raskeste 32 bits Athlon XP-prosessorene. Slett ikke verst!

Kabinettet skiller seg ut i mengden, og du får både trådløst tastatur og mus. er utstyrt med to USB-porter i front, og en Firewire-port. Men sistnevnte virker ikke med mindre du setter inn et Firewire-kort i PCen, noe som er ekstrautstyr. Totalt er PCens utstyrt med hele 8 USB 2.0-porter.

Er det noe som trekker ned? Det måtte i tilfelle være grafikkløsningen, som ikke når opp mot de raskeste i oversikten denne gang, samt at du kun får 1 års garanti på PCen.

Pris uten skjerm: 6.400 kroner inkl mva, som er månedens laveste pris.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer