PCEksperten 2004-01

PCEksperten er et nytt bekjentskap i oversikten vår, og har utmerket seg med flere gode tilbud i de lavere prisklassene. Hva kan de by på til 8.000 kroner?

Publisert
PCEksperten 2004-01

PCEksperten skiller seg ut fra de fleste andre i oversikten på flere områder. Først og fremst på valg av produsenter av maskinvare. Men PCEksperten er samtidig eneste leverandør som har puttet en SerialATA-harddisk i PCen, og den er i tillegg meget rask.

Dessuten får du både 19" skjerm, 512 MB minne og en DVD-brenner som tar både + og - formatene. PCen byr for øvrig på gode utbyggingsmuligheter, RAID-støtte, og tar også de raskeste 32 bits Athlon XP-prosessorene. Slett ikke verst!

Kabinettet skiller seg ut i mengden, og du får både trådløst tastatur og mus. er utstyrt med to USB-porter i front, og en Firewire-port. Men sistnevnte virker ikke med mindre du setter inn et Firewire-kort i PCen, noe som er ekstrautstyr. Totalt er PCens utstyrt med hele 8 USB 2.0-porter.

Er det noe som trekker ned? Det måtte i tilfelle være grafikkløsningen, som ikke når opp mot de raskeste i oversikten denne gang, samt at du kun får 1 års garanti på PCen.

Pris uten skjerm: 6.400 kroner inkl mva, som er månedens laveste pris.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg i januar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer