PCEksperten 2004-03

PCEksperten har kun deltatt en gang før i oversikten vår, den gang var vi bare passe imponert. Mars-tilbudet er langt bedre.

Publisert

PCen har en bra og tidsriktig design, med blant annet USB-porter og lydkontakter i fronten. Hovedkortet støtter det meste av tilkoblinger, deriblant RAID og SerialATA. De siste 32-bits Athlon-prosessorene med 400 FSB støttes også.

Prosessoren som sitter i denne PCen, er en Athlon XP2800+ med 333 MHz FSB. Den burde mer enn sterk nok til de aller fleste oppgaver. Harddisken er en rask 120 GB SerialATA-disk fra Maxtor. 8x DVD-brenner får du også. Du får til sammen hele 8 USB 2.0-porter, men ikke Firewire.

Grafikkbrikken er levert av nVidia, og den heter FX 5600. Dette er en temmelig kjapp løsning, ikke fullt så kjapp som ATI Radeon 9600, men bør duge for de aller fleste nyere spill i 1280 x 1024 pikslers oppløsning (som skjermen tåler).

Med på kjøpet får du Windows XP Home edition, og et anerkjent antivirusprogram fra spanske Panda Software, samt DVD-brenne og DVD-avspillingsprogram.

Velger du denne PCen med 19" CRT skjerm, kommmer prisen på 8.690 kroner. Uten skjerm stopper telleverket på 7.090 kroner.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer