PCen som telefonsvarer?

Publisert

Spørsmål:

Hei,

Jeg har ISDN, og er på utkikk etter et enkelt program som kan fungere som en telefonsvarer på PCen, og som lagrer meldingene som lydfiler. Finnes det et (gratis) program som gjør dette?

Mvh Stine Jenssen

Datadoktoren svarer:

Hvis du bare er ute etter en enkel telefonsvarer, kan CapiTel være et godt valg. Programmet foreligger i en freeware-utgave.

Capitel opptar bare 1,5 MB hardiskplass, og krever minimalt med maskinressurser. Du har en rekke innstillingsmuligheter tilgjengelig, som lar deg bestemme hvordan programmet skal reagere på inngående telefoner. De mange opsjonene til tross; programmet er svært brukervennlig, og kan tasi bruk straks.

Både utgående og inngående beskjeder lagres i WAV-format, slik at du for eksempel enkelt kan arkivere meldinger som du har mottatt. Programmet bruker i utgangspunktet en svarmelding på engelsk, og det kan være greit å lage din egen før du tar i bruk programmet. Den kan du lage for eksempel ved å bruke Lydinnspilling i Windows. Av tilleggsfunksjonalitet er det verdt å nevne:

1. Forskjellige ringetoner basert på hvem som ringer. Ringetonene er også WAV-filer, og dersom du er til stede, kan du for eksempel sitte i godstolen og vite hvem som ringer før du løfter av røret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer