PcMapper PRO - sporer opp stjålne PCer

Er du mye på farten med bærbar PC? Da kan det være lurt å lese videre.

PcMapper PRO - sporer opp stjålne PCer
Publisert
Sist oppdatert

Programmet PcMapper PRO fra Epta Labs er laget for å spore opp stjålne PCer. Det lille programmet kjører i bakgrunnen på PCen, helt uten at du (eller tyvene) merker det. Alle filer og prosesser er skjulte.

- Hver gang PCen kobles til Internett kommuniserer den automatisk med en spesiell overvåkingstjeneste, og overfører MAC-adresse, IP-adresse og registreringsinformasjon. Også i hvilemodus sendes denne informasjonen. Dermed blir det mulig å spore PCen og internettabonnementet som blir benyttet, forteller Atle Opstvedt hos den norske distributøren Intranet.

Lar seg ikke stoppe

Programmet stoppes i følge Intranet ikke av proxy-serverve og brannmurer, og i det den kobles til nettet etter å ha blitt stjålet, sendes automatisk en epost til eieren med den nødvendige informasjonen. Dermed er det bare å overlate dette til politiet.

PcMapper skal dessuten ikke kunne slettes fra PCen av andre enn eieren. Hvis programmet oppdages av tyven og denne prøver å slette filene, blir de automatisk gjenopprettet med det samme, i følge Intranet.

Produktet har en utsalgspris på 449 kroner inkl. mva. En 14 dagers demoversjon er også tilgjengelig. For mer informasjon, kontakt Intranet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer