PcMapper PRO - sporer opp stjålne PCer

Er du mye på farten med bærbar PC? Da kan det være lurt å lese videre.

PcMapper PRO - sporer opp stjålne PCer
Publisert
Sist oppdatert

Programmet PcMapper PRO fra Epta Labs er laget for å spore opp stjålne PCer. Det lille programmet kjører i bakgrunnen på PCen, helt uten at du (eller tyvene) merker det. Alle filer og prosesser er skjulte.

- Hver gang PCen kobles til Internett kommuniserer den automatisk med en spesiell overvåkingstjeneste, og overfører MAC-adresse, IP-adresse og registreringsinformasjon. Også i hvilemodus sendes denne informasjonen. Dermed blir det mulig å spore PCen og internettabonnementet som blir benyttet, forteller Atle Opstvedt hos den norske distributøren Intranet.

Lar seg ikke stoppe

Programmet stoppes i følge Intranet ikke av proxy-serverve og brannmurer, og i det den kobles til nettet etter å ha blitt stjålet, sendes automatisk en epost til eieren med den nødvendige informasjonen. Dermed er det bare å overlate dette til politiet.

PcMapper skal dessuten ikke kunne slettes fra PCen av andre enn eieren. Hvis programmet oppdages av tyven og denne prøver å slette filene, blir de automatisk gjenopprettet med det samme, i følge Intranet.

Produktet har en utsalgspris på 449 kroner inkl. mva. En 14 dagers demoversjon er også tilgjengelig. For mer informasjon, kontakt Intranet.no.

[Ugjyldig objekt (debatt)]
Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer