PCutstyr.no 2003-09

PCutstyr.no vil ikke være dårligere enn de andre, noe de heller ikke er. Månedens PC er nemlig kanskje den som har flest tilkoblingsmuligheter!

Publisert
PCutstyr.no 2003-09

PCen fra PCutstyr.no er en drøm for deg som setter pris på tilkoblingsmuligheter. Her finner du nemlig hele 8 USB 2.0-porter, samt 3 Firewire-porter! Dessuten har PCen både SerialATA- og RAID-kontroller.

Prosessoren er like rask som de fleste andre PCene i oversikten, og også PCutstyr.no har satset på 512 MB minne, riktig nok ikke originalminne, uten at det behøver å bety noe for den faktiske ytelsen. Harddisken er fra Maxtor, og er av den meget kjappe typen, se bare vår test.

Vi må også berømme PCutstyr.no for valget av DVD-brenner. Nec ND-1300 brenner nemlig både DVD+R(W) og DVD-R(W)-plater!

Skjermen er en 19" CRT som klarer 1600 x 1200 punkters oppløsning helt uten flimmer, og det er veldig bra. Dessuten får du nettverkstilkobling på inntil 1 Gbit pr sekund, og PCutstyr har til og med satt inn et ISDN-kort/modem for deg - inkludert i prisen.

Hvor er haken ved tilbudet?

Vi holdt på å si "ingen hake", men for å ikke erte på oss de meste spillhungrige må vi medgi at grafikkløsningen på denne PCen slett ikke er blant de kjappeste. Ikke så å forstå at den er treg, men spillentusiaster som skal ha det beste, får bedre løsninger i PCene fra PS Data eller Komplett.no.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer