PCutstyr.no 2003-09

PCutstyr.no vil ikke være dårligere enn de andre, noe de heller ikke er. Månedens PC er nemlig kanskje den som har flest tilkoblingsmuligheter!

Publisert

PCen fra PCutstyr.no er en drøm for deg som setter pris på tilkoblingsmuligheter. Her finner du nemlig hele 8 USB 2.0-porter, samt 3 Firewire-porter! Dessuten har PCen både SerialATA- og RAID-kontroller.

Prosessoren er like rask som de fleste andre PCene i oversikten, og også PCutstyr.no har satset på 512 MB minne, riktig nok ikke originalminne, uten at det behøver å bety noe for den faktiske ytelsen. Harddisken er fra Maxtor, og er av den meget kjappe typen, se bare vår test.

Vi må også berømme PCutstyr.no for valget av DVD-brenner. Nec ND-1300 brenner nemlig både DVD+R(W) og DVD-R(W)-plater!

Skjermen er en 19" CRT som klarer 1600 x 1200 punkters oppløsning helt uten flimmer, og det er veldig bra. Dessuten får du nettverkstilkobling på inntil 1 Gbit pr sekund, og PCutstyr har til og med satt inn et ISDN-kort/modem for deg - inkludert i prisen.

Hvor er haken ved tilbudet?

Vi holdt på å si "ingen hake", men for å ikke erte på oss de meste spillhungrige må vi medgi at grafikkløsningen på denne PCen slett ikke er blant de kjappeste. Ikke så å forstå at den er treg, men spillentusiaster som skal ha det beste, får bedre løsninger i PCene fra PS Data eller Komplett.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer