PCutstyr.no 2003-10

PCutstyr.no har mange ganger vært på nippet til å bli kåret til vinner i vår prisoversikt. Hvordan står det til med oktobertilbudet?

Publisert
PCutstyr.no 2003-10

Også PC-utstyr har hevet spesifikasjonene fra forrige måned, med blant annet litt raskere prosessor og mye raskere grafikkløsning. Resultatet er blitt en PC som holder mål i alle bauger og kanter, både for spillere og vanlig dødelige. Skjermen tåler dessuten meget høy oppløsning (1920 x 1440 piksler) dersom du skulle ha behov for det.

Oppgraderings- og tilkoblingsmulighetene er totalt sett meget gode. Vi gir også et pluss for at PCutstyr.no leverer med modem eller ISDN-kort i prisen.

DVD-brenneren fra MSI tar både + og - formatene, og er i tillegg meget rask (24x) på vanlige CDR-plater.

Men kabinettet er litt kjipere enn forrige måned, to USB2.0-porter har forsvunnet, og minnet er litt tregere - men det behøver ikke å bety noe særlig i praksis. Minnet er til gjengjeld fra kvalitetsleverandør Corsair denne gangen.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer