PCutstyr.no 2003-11

Oppgraderingsvennlighet, lite støy og bra design er viktig, mener PCutstyr.no. Her er novembertilbudet fra Fredrikstad-selskapet.

Publisert
PCutstyr.no 2003-11

Noen endringer siden forrige gang, men hovedinntrykket er det samme: Hos PCutstyr.no får du bra mye for pengene også i november.

PCen har et høyt utstyrsnivå, og det er valgt stillegående og bra komponenter. Støtte for GB LAN sørger for topp nettverkshastighet under de rette omstendighetene. Trådløst tastatur og mus vil dessuten mange sette pris på!

Vi merker oss også at ingen andre i oversikten gir deg så mange programmer med på kjøpet som PCutstyr.no denne måneden. Harddisken vet vi er spesielt støysvak, enn ikke blant de raskeste.

DVD-brenneren støtter kun brenning av DVD+R(W) plater, ikke -R(W), og prosessoren er litt tregere enn de fleste andre i oversikten. Utover dette er det minimalt å sette fingeren på denne gangen.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer