PCutstyr.no 2004-01

PCutstyr.no er en annen veteran i PC-oversikten vår, og har ofte vært blant våre favoritter. Her er deres beste januartilbud i 8.000-kroners klassen.

Publisert
PCutstyr.no 2004-01

PCen denne gang er som vanlig velutstyrt, og er dessuten enkel å oppgradere med nytt og raskere utstyr dersom du skulle ønske det. Hovedkortet støtter SerialATA-grensesnittet, og 120 GB-disken i denne PCen drar nytte av dette. PCen har for øvrig godt med minne (512 MB), og du får både 8 USB2.0-porter og 2 Firewire-porter for tilkobling av eksternt utstyr.

Spillentusiastene vil garantert sette pris på det meget raske grafikkortet fra ATI (Radeon 9600SE) med både DVI- og VGA-utgang. Dessuten leveres PCen med en fin programpakke som inkluderer Microsoft Works (tekstbehandler, regneark mm), flere spill og gjenopprettingsprogrammet RestoreIt. Flott!

Hva har vi så funnet å trekke? Vel, 17" skjermen kunne godt ha vært en 19" synes vi, og en DVD-brenner hadde heller ikke vært å forakte. Denne PCen leveres med kombinert DVD-leser og CD-brenner.

Pris uten skjerm: 6.995 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg i januar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer