PCutstyr.no 2004-02

En veteran i oversikten vår er PCutstyr.no. Vår erfaring er at de ofte har gode PC-tilbud å slå i bordet med. I februar byr de på en virkelig plassbesparende løsning!

Publisert

PCutstyr.no skiller seg ut fra de andre denne gangen på flere områder. For det første tilbyr de månedens desidert minste PC - bygd inn i et såkalt mini-itx-kabinett, med praktiske tilkoblinger i fronten. Produsenten heter Shuttle, og er velkjent i denne sammenhengen. For det andre er det den eneste PCen i oversikten som er utstyrt med Intel-prosessor, og den er i tillegg meget kraftig; 2,8 GHz vil i praksis svare til de raskeste AMD Athlon XP2800+ prosessorene som du finner i PCene fra Hardwarebutikken og Multicom.

En så kompakt PC er aldri vanskelig å plassere, og mange vil garantert bli lokket av nettopp dette. Løsningen har på den annen side en del begrensninger, først og fremst med hensyn til utbyggingsmuligheter. Heldigvis er både 3 firewire-porter, 4 stk USB 2.0-porter, nettverk, surroundlyd etc. bygd inn i selve hovedkortet.

Med unntak av grafikkløsningen, som er integrert og byr på temmelig middelmådig 3D-ytelse, er denne PCen helt på høyden. Du får både DVD-brenner (ikke blant de raskeste, riktig nok), 120 GB harddisk og 512 MB minne. 19" skjermen tåler dessuten svært høy oppløsning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer