PCutstyr.no 2004-04

Det er tøft i toppen, PC-utstyr har vært med lenge, men har aldri vunnet pristesten hos oss. Hva med april/mai-tilbudet?

Publisert
PCutstyr.no 2004-04

Flere og flere av leverandørene som er representer i vår PC-oversikt, er begynt å bli flinke med hensyn til design. PCutstyr.no er ikke aller verst, selv om andre har vært flinkere når det gjelder gjennomført stil, synes vi. Men det nytter ikke med et pent ytre dersom PCen ikke holder mål om et år eller to, så la oss ta en titt på innmaten i denne PCen.

Asus-hovedkortet har hele 6 ledig PCI-plasser, og støtter både SerialATA og RAID. Men bare 4 USB2.0-porter og ingen Firewire-porter er litt skuffende, synes vi. Prosessoren er en Athlon XP 2600+ prosessor, og selv om den er mer enn sterk nok til de aller fleste oppgaver, merker vi oss at dette er den svakeste prosessoren i oversikten denne gang.

Harddisken er en meget kjapp SerialATA-disk fra Western Digital, og den rommer 160 GB. Det er bra. DVD-brenneren fra MSI er også rask (8x på DVD, 40x på CD), og tar både + og - plater.

LCD-skjermen er det Nec som har produsert, og vi berømmer PCutstyr.no for å oppgi merke og dermed også eliminere all tvil om at du får en kvalitetsskjerm. Grafikken henger godt med i svingene, det er et ATI Radeon 9600-basert kort som gir høy ytelse i nær sag alt som finnes av spill, i LCD-skjermens faste oppløsning på 1280 x 1024 punkter.

Windows XP samt programvare for DVD-avspilling/brenning leveres ferdig installert på PCen.

Pris uten skjerm: 6999 kroner inkl mva (oversiktens billigste). Med foreslått 19" CRT-skjerm koster denne pakken 8.599 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i april/mai 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer