PCutstyr.no 2004-04

Det er tøft i toppen, PC-utstyr har vært med lenge, men har aldri vunnet pristesten hos oss. Hva med april/mai-tilbudet?

Publisert

Flere og flere av leverandørene som er representer i vår PC-oversikt, er begynt å bli flinke med hensyn til design. PCutstyr.no er ikke aller verst, selv om andre har vært flinkere når det gjelder gjennomført stil, synes vi. Men det nytter ikke med et pent ytre dersom PCen ikke holder mål om et år eller to, så la oss ta en titt på innmaten i denne PCen.

Asus-hovedkortet har hele 6 ledig PCI-plasser, og støtter både SerialATA og RAID. Men bare 4 USB2.0-porter og ingen Firewire-porter er litt skuffende, synes vi. Prosessoren er en Athlon XP 2600+ prosessor, og selv om den er mer enn sterk nok til de aller fleste oppgaver, merker vi oss at dette er den svakeste prosessoren i oversikten denne gang.

Harddisken er en meget kjapp SerialATA-disk fra Western Digital, og den rommer 160 GB. Det er bra. DVD-brenneren fra MSI er også rask (8x på DVD, 40x på CD), og tar både + og - plater.

LCD-skjermen er det Nec som har produsert, og vi berømmer PCutstyr.no for å oppgi merke og dermed også eliminere all tvil om at du får en kvalitetsskjerm. Grafikken henger godt med i svingene, det er et ATI Radeon 9600-basert kort som gir høy ytelse i nær sag alt som finnes av spill, i LCD-skjermens faste oppløsning på 1280 x 1024 punkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer