PCutstyr.no 2004-06

PCutstyr.no har ofte bidratt med gode tilbud i vår oversikt, men aldri nådd helt til topps. Hva med deres juni-tilbud?

Publisert

Månedens PC fra PCutstyr.no har absolutt en bra design i sort/grått. Matchende trådløst sort tastatur og mus er også positivt. I tillegg får du en grei høyttalerløsning med sub fra Altec Lansing.

I fronten på det store kabinettet sitter det USB- og lydkontakter samt en LCD som viser litt av hva som foregår på innsiden (temperaturer, rotasjonshastigheter etc). Viftene kan dessuten reguleres ved hjelp av knapper ved siden av LCDen, men til tross for dette har tester vist at det er et rimelig høyt støynivå på dette kabinettet, i hvert fall dersom kabinettviftene benyttes.

Sammen med PS Data er PCutstyr.no den eneste leverandøren som fortsatt sverger til 32 bits Athlon-prosessor denne gangen. Denne er kraftig nok (XP3000+), men prosessortypen har nok nådd middagshøyden, og de fleste andre leverandørene har satset på 64-bits løsninger denne gangen (til tross for at verken Windows eller særlig mange programmer utnytter fordelene foreløpig).

Hovedkortet er avansert, og støtter både RAID og SerialATA. Du får i tillegg Gb LAN (1000 Mbit nettverk), 6 USB 2.0-porter og 2 Firewire-porter. Brikkesettet på hovedkortet er velkjente og anerkjente KT600 fra Via.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.