PCutstyr.no 2004-09

En av veteranene i oversikten er PCutstyr.no. Her er deres september-bidrag!

Publisert

Kabinettet fra CoolerMaster er av typen man ikke behøver å gjemme bort. Her får du dessuten matchende skjerm, tastatur, mus og høyttalere m subwoofer. Dette er lekkert!

Strømforsyningen fra NorthQ er kjent for å være svært støysvak. Hovedkortet er fra velkjente MSI, og her benyttes det velutprøvde K8T800-brikkesettet fra Via. Prosessoren er en AMD Athlon 64 3000+, og PCen er utstyrt med 512 MB arbeidsminne.

160 GB harddiskplass er et stykke bak de romsligste løsningene i denne oversikten, til gjengjeld er Maxtor-disken med SerialATA-grensesnitt kjent for å være veldig kjapp. Hovedkortet har dessuten støtte for harddisker i RAID-oppsett. For øvrig er det en skikkelig rask DVD-brenner PCutstyr.no byr på denne gangen, og den støtter tolags DVD+R-plater (8,5 GB). Trenger du diskettstasjon, er det ekstrautstyr.

Nettverkskortet støtter en teoretisk hastighet på 1000 Mbit pr sekund. For øvrig er det brukbart med USB-porter her (6), men dessverre ingen Firewire-porter.

Grafikkbrikken heter ATI Radeon 9800SE, og teknisk orienterte lesere vet at det er snakk om en kraftig løsning, selv om det SE-utgaven er noe "strippet" i forhold til fullversjonen. Forvent svært høy ytelse i nær sagt alle situasjoner, både til den medfølgende Samsung-skjermen (1280x1024), og endatil andre skjermer med høyere oppløsning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer