PCutstyr.no 2004-11

Et stilig kabinett med vindu huser en meget avansert Intel-system. Vi har sansen for PCutstyr.no sin november-PC.

Publisert

Kabinettet fra Q-Teq er i aluminium, og er utstyrt med sidevindu. Dette er i ferd med å bli en trend blant mange entusiaster, og mange velger til og med å "style" maskinvaren med lys og effekter. Vi er derimot langt mer begeistret for innmaten, og det første vi legger merke til er at PCutstyr.no har brukt en meget støysvak strømforsyning. Dermed er en sentral støyfaktor i PCen nærmest eliminert.

PCutstyr.no har denne gangen konsentrert seg om Intel-teknologi, og et hovedkort basert på i915P-brikkesettet. Dette støtter blant annet PCI Express-standarden, og skjermkortet i denne PCen er da også et rimelig kjapt PCI Express-kort fra ATI (tilsvarer ytelsen til velkjente Radeon 9600). Hovedkortet har dessverre kun 2 ledige PCI-spor.

Rask minneløsning

Prosessoren er en 3 GHz Pentium 4 med 800 MHz FSB, og PCen er for øvrig utstyrt med 2 x 512 MB minnebrikker. Med doble minnekanaler kan du regne med svært høy minnehastighet, som igjen vil påvirke totalytelsen til systemet.

PCen har kun 4 USB-porter, og ingen Firewire-tilkobling. Den har heller ikke RAID-kontroller, for øvrig er det ikke mye å sette fingeren på her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer