PCutstyr.no 2005-03

Her er det beste PC-tilbudet fra PCutstyr.no i mars/april 2005!

Publisert

PCutstyr.no satser på en PC-pakke med frisk design og aluminiumskabinett. Den skiller seg dermed ut fra de andre, og på en positiv måte synes vi.

På innsiden sitter et nForce4 ultra-basert hovedkort, som blant annet byr på SerialATA II-støtte. Det betyr blant annet større teoretisk overføringshastighet mellom harddisken og systemet. nForce4 betyr også støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI).

Vi merker oss også at PCen er godt utstyrt med hensyn til tilkoblingsmuligheter, hele 10 USB-porter og 2 FireWire-porter står det respekt av.

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3000+. Litt tregere enn de andre, uten at du nødvendigvis vil oppleve denne forskjellen i praksis. Den vil uansett sørge for god ytelse i nær sagt alle oppgaver den blir satt til å utføre. Når PCen i tillegg har 1 GB minne (2 x 512 MB), kan du forvente et meget raskt og effektiv arbeidsjern.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer