PCutstyr.no 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.I likhet med Netshop og Komplett har PCutstyr.no lagt ved et litt påkostet hovedkort til sitt tilbud - MSI P35 Neo2-FIR har blant annet skikkelig heatpipe-kjøling, FireWire, RAID (0/1/5/10), eSATA og to PCIe x16-sloter (en i x16- og en i x4-hastighet).

Prosessorvalget har dog falt på den "gamle" Core 2 Duo-prosessoren E6750 på 2,67 GHz, og maskinen kommer med kun 2 GB RAM. Når det er sagt er det litt raskere minne enn vi finner på de andre tilbudene (PC8500 - 1066 MT/s), og 2 GB RAM vil nok holde for de fleste. Maskinen kan også oppgraderes med to ekstra minnemoduler.

Tilbudet kommer som de fleste andre med GeForce 8800 GT grafikkort. I tillegg kommer en anstendig 2.1-høyttalerløsning, BenQ-skjerm og et spenstig kabinett fra Chieftec.

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer