Phantom Flex kan sin HD

Lurer du på hvordan verden egentlig ser ut? Dette videokameraet gir deg virkeligheten med 2570 bilder i sekundet - i full HD.

MER ENN EN DRÅPE I HAVET: Fra Tom Guilmettes HD-video. Detaljnivået blir oppsiktsvekkende høyt når en både filmer i HD og med 2564 bilder per sekund.  Se den utrolige videoen nederst i saken for hele historien.
MER ENN EN DRÅPE I HAVET: Fra Tom Guilmettes HD-video. Detaljnivået blir oppsiktsvekkende høyt når en både filmer i HD og med 2564 bilder per sekund. Se den utrolige videoen nederst i saken for hele historien. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alt ser bedre ut i sakte film. Absolutt alt. Du kan pusse tennene, du kan helle frokostblanding i ei skål, eller du kan simpelthen sukke tungt fordi skolissene har løsna enda en gang - det vil se bra ut hvis du filmer det med riktig kamera.

Én av mange som har oppdaget dette er kameramannen Tom Guilmette. Han befant seg egentlig i Las Vegas forrige uke for å filme noe så eksotisk som en bordtennisturnering, men fordi det tilfeldigvis var han som styrte slow motion-kameraet, bestemte han seg for å teste hva utrolige Phantom Flex kan gjøre også på privaten.

One night in Vegas

I løpet av en ganske lang natt på hotellrommet (Guilmette påstår han ikke sov i det hele tatt) filmet han en rekke særs pene snutter med Flex-kameraet, som så ble satt sammen på særs elegant vis. Det spesielle med Phantoms lille vidunder, som ble lansert i 2010, er at det kan skyte opptil 2570 bilder per sekund med full HD-oppløsning (1080p). Guilmette har riktignok valgt å gå ned til mer beskjedne 2564 bilder per sekund, men han kompenserer med elegant redigering og et strålende lydspor.

Ifølge den nå nettberømte kameramannen finnes det kun "en håndfull" Flex-kameraer i verden, og selv om høyhastighetsfilm i seg selv ikke er noe nytt (det vet alle som har sett "Time Warp" på Discovery), er det sjelden det gjøres så pent som her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer