Philips CDRW400

Dette er Philips aller første 4X-brenner. Den brenner både CD-R- og CD-RW-plater på denne hastigheten. Normalt ville det være et godt comeback, men Philips har måttet bite i det sure eplet og benytte Yamaha som produsent.

Publisert

Det er nok en betydelig nedtur for Philips at de ikke selv er i stand til å lage en CD-brenner som er raskere enn 2X. Likevel er 3774">Yamaha CRW4416E et ypperlig valg når de selv ikke kan levere.

Henger etter

Philips er virkelig på etterskudd med CD-brennerne sine. Mens de tidligere var en betydelig produsent, og leverte til andre store leverandører som f.eks. HP, har nå Sony og Yamaha tatt over dette markedet.

Samme ytelse

Ytelsen kommer ikke som noen stor overraskelse, og er identisk med Yamaha. Du kan se våre 3864&vVersjon=TekniskeData">testresultater her.

Philips tilpasset

Philips CDRW400 er ikke bare en Yamaha med nytt klistremerke. Philips har virkelig satt sitt preg på enheten.

Det første du legger merke til er det spesielle designet. Vi har ikke sett noen andre CD-brennere med gullfarget CD-skuff. Det er litt delte oppfatninger i redaksjonen om dette designet, men du kan trygt si at det bryter en smule med designet på de fleste PCer.Philips har også sin egen programvare (firmware) i brenneren, slik at den identifiserer seg som Philips og ikke Yamaha under oppstarten. Funksjonaliteten er ellers lik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.