Philips CDRW800 8x4x32x

Philips har en ujevn historie bak seg når det gjelder CD-brennere. De var tidlig ute, men klarte en periode ikke å levere egenproduserte enheter med god ytelse. Så klarte de å få opp leseytelsen kraftig, nå har de også klart å produsere en 8x brenner.

Publisert

Det karakteristiske utseendet, med metallisk belegg på lokket foran CD-skuffen, er beholdt. Den forrige 4933">CDRW40x-serien hadde et temmelig vulgært gullbelegg, nå er dette langt mer diskret. Men likevel i sterk kontrast til designet hos de fleste PCer.

Rask lesing og skriving

Våre målinger viser at Philips denne gangen leverer en brenner som klarer både skriving og lesing i toppklasse. Brenning på 8x hadde vi ingen problemer med på vår testPC med 400 MHz Celeron, og leseytelsen er også helt i toppklasse.

Den klarte å lese både CD-R og CD-RW med jevnt økende hastighet opp til 32X, uten å falle ned underveis.

Aksesstiden er også den laveste vi har målt hittil.

Derimot var ytelsen ved ripping av musikk mer beskjeden. Her brukte Philips CDRW 8 minutter og 50 sekunder, noe som er bra, men ikke imponerende. Det er faktisk omtrent identisk med den forrige modellen fra Philips.

Ordinær programvare

Philips leverer nå med Adaptec EasyCD Creator versjon 4. Denne er bedre enn den langt enklere programvaren fra CeQuadrat som tidligere fulgte med Philips’ brennere. Dette programvareselskapet ble kjøpt opp av Adaptec, og det virker som om dette var for å fjerne en konkurrent. Det har tydeligvis lykkes når det gjelder brennerne fra Philips.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer