Philips DVP630

Kjøper du en DVD-spiller i dag, er sjansen ganske stor for at produktet ikke er ferdig utviklet. Det er denne testen et godt bevis på.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har etter hvert testet mange DVD-spillere med DivX-støtte. Noen av dem har vært både forbausende billige og forbausende gode. Men en stor del av dem har hatt temmelig mange barnesykdommer, populært kalt bugs. Mange funksjoner øker faren for feil, men det er også en annen viktig grunn til høy feilprosent: produktenes stadig kortere liv på markedet. Hvis en produsent skulle vente med å lansere et produkt til det var 100% feilfritt, ville det kanskje gå så lang tid at nye, billigere, bedre og enda mer funksjonsrike spillere for lengst hadde dukket opp i butikkhyllene.

Vi aksepterer feil

Men bransjen har heldigvis funnet en smart løsning som markedet ser ut til å være villig til å akseptere; muligheten til å oppgradere spillerne, ikke bare for å rette feil, men i noen tilfeller også introdusere nye funksjoner. De fleste nye DVD/multimediespillerne har nemlig intern programvare som kan oppgraderes av eieren selv, og det hele krever minimalt med teknisk innsikt. Last ned en fil fra nettet, brenn den til en CD og putt den i spilleren. Det hele er gjort i løpet av minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer