Philips DVP720SA

Dette er ikke bare en DVD-spiller med DivX-støtte, det er også en SuperAudio CD-spiller. Vi har først og fremst testet den med fokus på DivX og MP3 - men også andre formater. Hvordan klarer den seg i forhold til Asono og JVC-spilleren?

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Data har rukket å teste en rekke DVD-spillere med DivX-støtte allerede. De første spillerne var mildt sagt ustabile, og selv om vi var entusiastiske den gang, ville flere av spillerne som ble testet for et par år siden blitt regelrett slaktet dersom de ble presentert for markedet i dag.

De to siste spillerne vi har testet, Asono DVDX70 og JVC XV-N316, var begge meget stabile og pålitelige spillere. Spoling i DivX-filmer var for eksempel ikke lenger noe problem, og vi opplevde ingen krasj under våre tester, noe som hendte relativt ofte på de første eksemplarene vi testet.

Vårt testobjekt:

Philips har allerede vært på banen en stund med noen DVD/DivX-spillere, og lanserte nylig DVP720SA, som vi nå har tatt en titt på. Her er en oppsummering av de viktigste egenskapene:

  • Støtter DVD (alle soner), VCD, SVCD, DivX (3.11/4/5, MP3, vanlige musikk-CDer og JPEG-bilder, samt multikanals SACD-plater (SuperAudio CD).
  • 12 bit/108Mhz video processing
  • Innebygde dekodere DTS, Dolby Digital 5.1 og Dolby Pro Logic II
  • Progressive Scan (PAL & NTSC)
Vi hadde dessverre ikke SACD-plater tilgjengelig under vår test, men fikk prøvd spilleren mot en en rekke andre film/musikkformater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.